A Warm Jacket

Bấm để xem tiếng Việt

  Drama Series “A Warm Jacket” (小棉袄)
⁕    (previously referred to as “Little Cotton Jacket”)

Character Introdution:

  • Peng Guan Ying – Hua Chong (花冲):

Hua Chong is a middle-aged person who recently became unemployed. In this world, there is only a single person that can manage to control him — his 5 year-old daughter.
She is just like a piece of gummy candy. As long as she is not going to her kindergarten school, she has to stick to her father all the time. At night, she has to sleep next to her father. In the morning, she wants her father to help her get dressed and must have breakfast with her father. When it’s time to go to kindergarten class, it has to be her Daddy dropping her off, and after school, Daddy must be the first one to pick her up. At night, Daddy must tell her a story to put her to sleep. As long as Daddy is at home, he must be within her sight at all times.
In the end, Hua Chong made a comeback with the help of his daughter as he turned into a highly-qualified man, a good father, a well-known and skilled bodyguard, and even established his own professional bodyguard company. His daughter also finally overcame her own small shortcomings. With her dad’s discipline training, she became a good, independent child.

Introduction:

The drama tells the story about cool, single Dad Hua Chong, with his exceptionally adorable daughter, as the father and daughter enjoy in their own way a sweet, simple life under the care of his deceased wife’s best friend, Mu Rong Xue. However, this calm and beautiful life was unfortunately shattered since his daughter suffers from a severe congenital heart disease, and they urgently need a huge amount of money for a major surgery.
However, Hua Chong, who is extremely intelligent and has a martial arts skill that is beyond ordinary people, has been determined not to use it in a long time because of a misfortune from many years ago. He only relies on odd jobs to earn money to support his family. Faced with this outrageously high fee for the surgery, Hua Chong, with the support and encouragement of his good friend Xi Men, finally made up his mind to regain martial arts and joined a powerful protection security service company and became a well known high-class bodyguard.

Trailers:

 

 

Photos:

This slideshow requires JavaScript.

Links to watch drama: 


Vietnamese Translation:

  Bộ phim “Áo Bông Nhỏ

Giới thiệu nhân vật:

  • Bành Quán Anh – vai Hoa Xung

Hoa Xung là một người đàn ông vừa bước sang tuổi trung niên và đang thất nghiệp. Trên thế giới này chỉ duy nhất một người có thể tạo ra sự ràng buộc đối với anh ấy, đó chính là cô con gái năm tuổi của anh.
Cô bé luôn tựa như một viên kẹo cao su nhỏ, cứ hễ không cần đi học mẫu giáo thì bé sẽ luôn luôn đòi được dính chặt ba mình vào mọi lúc. Vào ban đêm, bé phải ngủ bên cạnh Ba. Buổi sáng, Ba phải giúp bé thay quần áo, Ba phải phải ăn sáng với bé. Còn khi đi học mẫu giáo, thì phải là Ba đưa đi. Và sau giờ tan học, thì Ba cũng phải là người đầu tiên đón bé. Mỗi tối, Ba phải kể chuyện để dỗ bé ngủ. Miễn là Ba đang ở nhà thì Ba cần phải luôn luôn ở trong tầm nhìn của bé.
Cuối cùng, với sự giúp đỡ của cô con gái nhỏ, Hoa Xung đã làm một lãng tử quay đầu, trở thành một người đàn ông đầy bản lĩnh, một người cha tốt, một vệ sĩ tài năng. Anh còn thành lập được một công ty vệ sĩ chuyên nghiệp của riêng mình. Và dưới sự huấn luyện của ba mình, cô bé cũng trở thành một cô bé ngoan và độc lập.

Giới thiệu phim:

Bộ phim kể về câu chuyện của một người cha đơn thân đầy tuyệt vời cùng cô con gái nhỏ cực kỳ dễ thương, hai cha con có một cuộc sống vui vẻ thoải mái bên nhau đầy êm ái, ngọt ngào dưới sự chăm sóc của Mộ Dung Tuyết, là cô bạn thân của người vợ quá cố của anh. Nhưng thật không may, cuộc sống bình lặng và êm đẹp này đã bị phá vỡ. Cô con gái mắc chứng bệnh tim bẩm sinh nghiêm trọng, và họ cần gấp một số tiền lớn để lo chi phí cho cuộc đại phẫu thuật.

Tuy nhiên, Hoa Xung, người cực kỳ thông minh, vốn mang một thân bản lĩnh võ thuật vượt xa hơn người, lại từng đã quyết định không sử dụng đến chúng bao lâu nay vì một biến cố từ nhiều năm trước. Anh ấy luôn chỉ dựa vào những công việc lặt vặt để kiếm tiền nuôi gia đình. Nay đối diện với chi phí phẫu thuật to lớn này, Hoa Xung đã nhận được sự ủng hộ và động viên của người anh em tốt là Tây Môn, nên cuối cùng quyết định khôi phục lại võ thuật và gia nhập công ty vệ sĩ cường đại để trở thành một vệ sĩ chuyên nghiệp, danh tiếng.

Hình ảnh:Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s