March 2020 Miscellaneous News

Bấm để xem tiếng Việt

 March 2020 Miscellaneous News

During this past week, our idol has appeared on a wave of hot searches on Weibo. Netizens are searching excitedly for information about the drama “The Controllers” and are especially interested in finding news about its air date, hoping to see it soon. We can see that the audience is really anxious and are waiting to watch this highly-anticipated drama, which was earlier rumored to be broadcast in March. However, no official news has been posted about the air date as of now. However, fans are really looking forward to see Peng Guan Ying’s performance as the CEO character Fu Shen Xing, a character who stands between good and evil. They all think that this character has stepped out of the book after seeing Peng Guan Ying’s appearance and expressions in just a few minutes from the trailer.

Following this hot search, our idol’s name continued to rise on the hot searches and even appeared as #1 on the hot search chart recently. The search was related to his private life and rumored relationship since the past few years. However, keeping his low-key profile as usual, he stayed quiet this time and didn’t react or respond to any rumors. Perhaps he’s already too familiar with these situations and false rumors since he has been in the entertainment industry for over 10 years. As fans, we should just focus on paying attention to his dramas, his acting, and his roles. His dating life is his own private business, and we should respect it if he wants to keep it private. If and when he chooses to announce his status publicly, then we’ll be happy for him.

We will update everyone as soon as there’s any news about the broadcast date of his new drama, so check back regularly here.

Wishing everyone a happy Sunday and take a look at our page’s new photo design. Do you think that he looks like Fu Shen Xing and Shen Zhi Jie in your imagination?


Vietnamese Translation:

  Tin tức tổng hợp tháng 3 năm 2020

Trong tuần vừa qua, thần tượng nhà mình đã xuất hiện trên hàng loạt đợt tìm kiếm theo từ khóa trên “hot search” Weibo. Cư dân mạng đang hào hứng truy lùng thông tin về bộ phim “Vật Trong Tay” và đặc biệt quan tâm đến việc tìm kiếm tin tức về ngày phát sóng, và hy vọng sẽ sớm được xem phim. Chúng ta có thể thấy rằng khán giả thực sự rất sốt sắng và đang chờ đợi xem bộ phim được đặt nhiều kỳ vọng này. Gần đây có nhiều tin đồn là phim sẽ được phát sóng vào tháng 3, mặc dù cho đến nay vẫn không có tin tức chính thức nào được đăng về ngày phát sóng. Tuy nhiên, người hâm mộ đều đang trông chờ được xem diễn xuất của Bành Quán Anh  trong vai nhân vật tổng tài Phó Thận Hành, một nhân vật đứng giữa thiện và ác. Tất cả mọi người đều cho rằng nhân vật này như đã bước ra từ truyện sau khi xem qua tạo hình và biểu hiện của Bành Quán Anh trong vài phút của cảnh trailer.

Sau loạt hot search trên, tên của thần tượng chúng mình lại tiếp tục tăng cao trên bảng xếp hạng hot search và thậm chí xuất hiện ở vị trí số 1 trên bảng thống kê tìm kiếm vừa qua. Các từ khóa tìm kiếm có liên quan đến cuộc sống riêng tư cũng như mối quan hệ đời tư của anh ấy từ vài năm qua. Tuy nhiên, vẫn giữ tính cách trầm ổn, không phô trương như thường lệ, lần này anh cũng im lặng và không phản ứng hay lên tiếng trả lời về bất kỳ tin đồn nào. Có lẽ anh đã quá quen thuộc với những tình huống và tin đồn sai sự thật như thế này vì đã ở trong ngành giải trí này suốt hơn 10 năm qua. Là người hâm mộ, chúng ta chỉ nên tập trung chú ý đến các bộ phim, diễn xuất và vai diễn của anh ấy. Các quan hệ hẹn hò là việc riêng tư của anh ấy, và chúng ta nên tôn trọng nếu anh ấy muốn giữ kín. Nếu và khi nào anh ấy chọn công bố tình trạng của mình một cách công khai, thì chúng mình sẽ vui mừng cho anh ấy.

Chúng mình sẽ thông báo với cả nhà khi có tin về ngày chiếu của phim, các bạn hãy xem tin thường xuyên nhé.

Chúc cả nhà ngày Chủ Nhật vui vẻ và hãy cùng ngắm tấm hình thiết kế mới của trang chúng mình. Các bạn thấy anh ấy có giống Phó Thận Hành và Thẩm Tri Tiết trong tưởng tượng hay không?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s